Verkwikkende ijsbad workshop – ervaar loudekracht

ijsbad workshop

Inhoudsopgave

Welkom bij Breathwork Compass, dé specialist in mindset trainingen en ademhalingstechnieken. Ben jij op zoek naar manieren om jouw gezondheid en welzijn te optimaliseren? Dan is onze verkwikkende ijsbad workshop iets voor jou!

Tijdens deze workshop zul je de kracht van kou ervaren en ontdekken hoe koude training en specifieke ademhalingstechnieken kunnen bijdragen aan stressvermindering, het versterken van je immuunsysteem en het opbouwen van mentale veerkracht.

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij het leren van effectieve ademhalingsoefeningen, waarmee je stressniveaus kunt verlagen en balans kunt vinden in je dagelijks leven. Daarnaast zul je ontdekken hoe koude training je immuunsysteem kan boosten en bijdraagt aan een betere gezondheid en welzijn.

Schrijf je vandaag nog in voor onze ijsbad workshop en ervaar de kracht van koudekracht. Bezoek onze website Breathwork Compass voor meer informatie en om je aan te melden. Begin jouw reis naar een gezonder en veerkrachtiger leven!

Ademhalingsoefeningen voor stressvermindering

Een belangrijk onderdeel van de ijsbad workshop zijn de ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen helpen je om stress te verminderen en je mentale veerkracht op te bouwen. Door bewust te ademen kun je jezelf kalmeren en je lichaam ontspannen. Tijdens de workshop leer je diverse ademhalingstechnieken die je kunt toepassen om je stressniveaus te verlagen en balans te vinden in je dagelijks leven.

Ademhalingsoefeningen spelen een cruciale rol bij stressvermindering. Door bewust en diep in te ademen creëer je een kalmerende en ontspannende reactie in je lichaam. Dit stimuleert het parasympathische zenuwstelsel, dat verantwoordelijk is voor het bevorderen van ontspanning en herstel. Hierdoor kun je jezelf beter in evenwicht brengen en stress effectief verminderen.

Tijdens de ijsbad workshop zul je verschillende ademhalingstechnieken leren die specifiek gericht zijn op het verminderen van stress. Deze technieken kunnen worden toegepast in verschillende situaties, of het nu gaat om een drukke werkdag, een stressvolle situatie of gewoon om te ontspannen na een lange dag. Het regelmatig beoefenen van deze ademhalingsoefeningen kan je helpen bij het opbouwen van mentale veerkracht en het verbeteren van je algehele welzijn.

Ontdek tijdens de workshop hoe ademhalingsoefeningen jou kunnen helpen bij het verminderen van stress en het opbouwen van mentale veerkracht. Leer diverse technieken die je kunt inzetten in je dagelijks leven om balans en welzijn te bevorderen.

Probeer het eens uit en ervaar de positieve effecten van ademhalingsoefeningen op jouw stressniveaus en mentale welzijn.

Koude training voor het versterken van het immuunsysteem

Koude training is een krachtige manier om je immuunsysteem te versterken en je algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Tijdens de ijsbad workshop leer je hoe je door middel van kou je immuunsysteem kunt boosten. De blootstelling aan kou kan leiden tot een verhoogde weerstand tegen ziekten.

Door regelmatig te trainen met koude prikkels, zoals het nemen van een ijsbad, worden je lichaam en immuunsysteem getraind om beter om te gaan met stress en ziekteverwekkers. Koude training activeert namelijk je natuurlijke afweermechanismen, waardoor je immuunsysteem sterker wordt en beter in staat is om infecties te bestrijden.

De voordelen van koude training reiken verder dan alleen het immuunsysteem. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van een gezonde huid. Bovendien kan koude training je energielevels verhogen en je algehele vitaliteit verbeteren.

De ijsbad workshop biedt je de mogelijkheid om deze krachtige vorm van koude training te ervaren en te ontdekken hoe het jouw immuunsysteem kan versterken. Schrijf je in en laat je inspireren door de impact van koude training op jouw gezondheid en welzijn.

“Koude training heeft mijn immuunsysteem naar een hoger niveau getild. Ik voel me sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren!”

Door deel te nemen aan de ijsbad workshop krijg je de kans om onder begeleiding van experts deze methode toe te passen en de voordelen ervan te ervaren. Geef je immuunsysteem een boost en versterk je algehele gezondheid en welzijn met de kracht van koude training.

Voordelen van koude training voor het immuunsysteem:

 • Verhoogde weerstand tegen ziekten
 • Betere afweer tegen infecties
 • Verlichting van ontstekingen
 • Verbeterde bloedcirculatie
 • Gezonde huid
 • Verhoogde energielevels

Ontdek de kracht van koude training en versterk je immuunsysteem voor een optimale gezondheid en welzijn.

Ademhalingstechnieken en mindset training

Naast de ademhalingsoefeningen, omvat de ijsbad workshop ook specifieke ademhalingstechnieken en mindset training. Je zult leren hoe je je mindset kunt versterken en veerkracht kunt ontwikkelen. Deze technieken kunnen je helpen om beter om te gaan met uitdagingen, stress en tegenslagen in het dagelijks leven. Ontdek hoe je jouw mentale veerkracht kunt vergroten.

ademhalingstechnieken en mindset training

De kracht van een sterke mindset cannot worden onderschat. Het stelt je in staat om obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en positief te blijven, zelfs in moeilijke tijden. Met de juiste ademhalingstechnieken en mindset training kun je deze kracht ontwikkelen en inzetten om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens de ijsbad workshop leer je ademhalingstechnieken die specifiek gericht zijn op het versterken van je mindset. Deze technieken helpen je om je geest te kalmeren, negatieve gedachten los te laten en focus en rust te creëren. Door regelmatig met deze ademhalingstechnieken te oefenen, kun je je mentale veerkracht vergroten en beter omgaan met stressvolle situaties.

Daarnaast leer je tijdens de workshop ook andere mindset trainingstechnieken, zoals visualisatie en affirmaties. Deze technieken stellen je in staat om je gedachten en overtuigingen te sturen, en positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Je zult ontdekken hoe je je mindset kunt trainen om je doelen te bereiken en positief in het leven te staan.

De voordelen van ademhalingstechnieken en mindset training

 • Versterking van je mentale veerkracht en weerbaarheid
 • Vermindering van stress en angstgevoelens
 • Verbeterde focus en concentratie
 • Bevordering van positieve gedachten en mindset
 • Ontwikkeling van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

Door ademhalingstechnieken en mindset training te combineren, kun je een krachtig instrument creëren om je geest en lichaam in balans te brengen. Deze technieken helpen je om stress te verminderen, je emoties beter te reguleren en uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden. Ontdek de kracht van ademhalingstechnieken en mindset training tijdens de ijsbad workshop.

De voordelen van koude training voor gezondheid en welzijn

Koude training heeft tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn. Door je lichaam bloot te stellen aan kou, kun je niet alleen je immuunsysteem versterken, maar ook andere positieve effecten ervaren.

 • Koude training kan helpen bij het verlichten van spierpijn en ontstekingen, waardoor je sneller kunt herstellen na fysieke inspanning.
 • Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor voedingsstoffen efficiënter worden getransporteerd door je lichaam.
 • Door de kou wordt je metabolisme gestimuleerd, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.
 • Het kan ook een positief effect hebben op je huid, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.

De kracht van koude training ligt niet alleen in de fysieke voordelen, maar ook in de mentale uitdaging die het biedt. Het vergt discipline, doorzettingsvermogen en het vermogen om uit je comfortzone te stappen. Deze mentale aspecten dragen bij aan het ontwikkelen van een sterke mindset en mentale veerkracht.

“Koude training heeft mijn leven veranderd. Ik voel me sterker, fitter en mentaal veerkrachtiger dan ooit tevoren.” – Erik, deelnemer aan de ijsbad workshop

Wil jij ook profiteren van de voordelen van koude training voor je gezondheid en welzijn? Doe mee aan de ijsbad workshop en ervaar zelf de kracht van koudekracht.

De kracht van ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen hebben een krachtig effect op zowel je lichaam als geest. Ze kunnen een belangrijke rol spelen bij stressvermindering, het verbeteren van je concentratie en focus, en het versterken van je mentale veerkracht. Door bewust te ademen, kun je jezelf in een staat van ontspanning en innerlijke balans brengen.

De ademhalingsoefeningen die je tijdens de ijsbad workshop zult leren, zijn ontworpen om je te helpen de kracht van je ademhaling te ontdekken en deze op een positieve manier te benutten. Door middel van specifieke technieken en ritmes van ademhalen, kun je je fysieke en mentale toestand beïnvloeden en gevoelens van stress verminderen.

Door regelmatig ademhalingsoefeningen te doen, kun je jezelf trainen om beter met stressvolle situaties om te gaan en je mentale veerkracht op te bouwen. Je leert hoe je je ademhaling kunt gebruiken om tot rust te komen, je gedachten te kalmeren en je focus te versterken. Dit kan je helpen om helderder te denken, beter te presteren en meer rust en balans in je leven te ervaren.

De invloed van ademhaling op stressvermindering

Ademhalingsoefeningen hebben een directe invloed op je stressniveaus. Wanneer je gestrest bent, is je ademhaling vaak oppervlakkig en snel. Dit kan leiden tot verhoogde spanning in je lichaam en een overactivatie van je zenuwstelsel. Door bewust diep en langzaam te ademen, activeer je je ontspanningsrespons en kalmeer je je zenuwstelsel.

Ademhalingsoefeningen kunnen helpen om je hartslag en bloeddruk te verlagen, spierspanning te verminderen en je algemene gevoel van kalmte en welzijn te vergroten. Ze stellen je in staat om je stressreactie beter te beheersen en te reguleren, waardoor je veerkrachtiger wordt in het omgaan met stressvolle situaties.

“Ademhalingsoefeningen zijn een krachtig hulpmiddel om de geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen. Ze helpen me om mijn stress te verminderen en me weer in balans te voelen.” – Anja, deelnemer aan de ijsbad workshop

Ademhalingsoefeningen voor mentale veerkracht

Naast stressvermindering kunnen ademhalingsoefeningen ook bijdragen aan het opbouwen van mentale veerkracht. Door regelmatig te oefenen, kun je jezelf trainen om je aandacht te richten, afleidende gedachten los te laten en je te concentreren op het huidige moment. Dit helpt je om beter om te gaan met stressvolle situaties en moeilijke emoties.

Ademhalingsoefeningen kunnen je ook helpen om een diepere verbinding met jezelf te ervaren en je bewustzijn te vergroten. Je leert om naar je binnenwereld te luisteren en te reageren op je behoeften. Dit geeft je een gevoel van controle en empowerment, waardoor je sterker staat in het navigeren door uitdagende situaties.

 • Verbeterde concentratie en focus
 • Versterkte mentale veerkracht
 • Emotionele balans en welzijn
 • Verhoogde zelfbewustzijn
 • Beheersing van stressreacties

Bij de ijsbad workshop zul je de kracht van ademhalingsoefeningen zelf ervaren. Onder begeleiding van professionele trainers leer je verschillende technieken en krijg je de mogelijkheid om ze toe te passen tijdens het dompelen in het ijsbad. Je zult versteld staan van de impact die ademhalingsoefeningen kunnen hebben op je welzijn en veerkracht.

Breathwork Compass – De organisator van de ijsbad workshop

Breathwork Compass is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in ademhalingstechnieken en mindset training. Ze organiseren de ijsbad workshop waar je kunt leren hoe je jouw gezondheid en welzijn kunt optimaliseren door middel van koude training en specifieke ademhalingsoefeningen. Ontdek de expertise van Breathwork Compass en laat je inspireren door hun holistische aanpak.

“Breathwork Compass biedt een unieke ervaring om jezelf uit te dagen, zowel fysiek als mentaal. Het is geweldig om te zien hoe mensen groeien tijdens de ijsbad workshop en hun grenzen verleggen. Het is een transformerende ervaring die je helpt om jouw volledige potentieel te ontdekken.” – Sarah, een deelnemer aan de ijsbad workshop.

Met hun jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van ademhalingstechnieken en mindset training, zorgt Breathwork Compass voor een veilige en ondersteunende omgeving tijdens de ijsbad workshop. Ze begeleiden je stap voor stap bij het ontwikkelen van ademhalingstechnieken en het versterken van je mindset.

De focus van Breathwork Compass ligt op een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ze begrijpen dat het versterken van je immuunsysteem en het ontwikkelen van mentale veerkracht essentieel is voor een gezond en gebalanceerd leven. Tijdens de ijsbad workshop leer je niet alleen de technieken, maar krijg je ook inzicht in het belang van mindset en zelfzorg.

De ijsbad workshop georganiseerd door Breathwork Compass is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu nieuw bent in ademhalingstechnieken of al ervaring hebt, je zult waardevolle inzichten en tools opdoen om jezelf verder te ontwikkelen. Dompel jezelf onder in de wereld van koude training en ademhalingsoefeningen en ontdek hoe je jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau kunt tillen.

Ervaringen van deelnemers aan de ijsbad workshop

De ijsbad workshop heeft positieve ervaringen opgeleverd voor vele deelnemers. Ze hebben hun ervaringen gedeeld en verteld over de impact van de ademhalingsoefeningen en mindset training tijdens de workshop. Deelnemers rapporteren een toegenomen gevoel van veerkracht, ontspanning en welzijn na het volgen van de workshop. Het is inspirerend om te horen hoe anderen hun eigen reis van persoonlijke groei zijn begonnen.

“Ik had nooit gedacht dat ik het aandurfde om in een ijsbad te stappen, maar dankzij de begeleiding en de ademhalingsoefeningen kon ik mijn angst overwinnen. Na de workshop voelde ik me herboren en vol energie!” – Lisa

Deelnemers laten weten dat de ademhalingsoefeningen en mindset training een diepgaande impact hebben gehad op hun leven. Ze ervaren nu meer veerkracht in het omgaan met uitdagingen en stress. Door bewust te ademen hebben ze geleerd om mentaal sterker te worden en in balans te blijven, zelfs in moeilijke situaties.

 • Dramatisch verbeterde slaapkwaliteit voor velen
 • Gevoelens van angst en stress verminderen
 • Veerkracht opbouwen om met moeilijke situaties om te gaan

De ijsbad workshop heeft deze deelnemers geholpen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het versterken van hun mentale en emotionele welzijn. Het heeft hen aangemoedigd om een nieuwe weg van persoonlijke groei in te slaan en het beste uit zichzelf te halen.

Neem deel aan de ijsbad workshop en ontdek jouw eigen ervaringen

Wil jij ook de positieve effecten van de ijsbad workshop ervaren? Meld je dan aan en ontdek de kracht van de ademhalingsoefeningen en mindset training. Tijdens de workshop zul je begeleid worden door ervaren professionals die je zullen ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen en neem de eerste stap naar een gezonder en veerkrachtiger leven.

Boost je immuunsysteem en mindset met de ijsbad workshop

De ijsbad workshop biedt een unieke mogelijkheid om zowel je immuunsysteem als je mindset te versterken. Door het combineren van koude training, ademhalingsoefeningen en mindset training, kun je jouw gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe het versterken van je immuunsysteem en mindset hand in hand gaan en elkaar kunnen versterken.

De kracht van koude training

Koude training heeft bewezen voordelen voor het versterken van het immuunsysteem. Door je lichaam bloot te stellen aan kou, stimuleer je de productie van witte bloedcellen en verhoog je je weerstand tegen ziekten. Bovendien kan koude training ontstekingen verminderen en het herstelproces versnellen. Het is een effectieve manier om je immuunsysteem te boosten en je algehele gezondheid te verbeteren.

De impact van ademhalingsoefeningen

Ademhalingsoefeningen hebben een directe invloed op je fysieke en mentale welzijn. Door bewust en diep te ademen, stimuleer je de zuurstofopname in je lichaam en kalmeer je je geest. Dit heeft een positief effect op je immuunsysteem en helpt bij het verminderen van stress en angst. Tijdens de ijsbad workshop leer je verschillende ademhalingstechnieken die je kunt toepassen in je dagelijks leven om je immuunsysteem en mindset te versterken.

“De ijsbad workshop heeft mijn kijk op koude training en ademhalingsoefeningen compleet veranderd. Ik voel me niet alleen sterker en energieker, maar ook mentaal veerkrachtiger. De combinatie van koude training en ademhalingstechnieken heeft echt een magisch effect op mijn welzijn.” – Laura, deelnemer ijsbad workshop

De rol van mindset training

Een sterke mindset is essentieel voor het behalen van je persoonlijke doelen en het creëren van een positieve levenshouding. Tijdens de ijsbad workshop leer je technieken om je mindset te versterken. Dit omvat het herkennen en veranderen van beperkende overtuigingen, het ontwikkelen van veerkracht en het creëren van een positieve mindset die je in staat stelt om uitdagingen aan te gaan. Een sterke mindset helpt je ook bij het omgaan met stress en het verbeteren van je algemene welzijn.

De combinatie van koude training, ademhalingsoefeningen en mindset training tijdens de ijsbad workshop biedt een krachtige synergie die je immuunsysteem versterkt en je mentale veerkracht vergroot. Ontdek hoe deze elementen samenwerken en elkaar versterken, en ervaar de positieve impact op je gezondheid en welzijn.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Tijdens de ijsbad workshop zul je begeleid worden door ervaren trainers van Breathwork Compass. Je leert verschillende ademhalingstechnieken die je helpen om je lichaam voor te bereiden op het ijsbad. De trainers zullen je begeleiden tijdens het moment van onderdompeling, zodat je op een veilige en verantwoorde manier kunt ervaren hoe koude training je kan beïnvloeden. Na afloop is er tijd voor reflectie en het delen van ervaringen.

ijsbad ademhaling

Veelgestelde vragen over de ijsbad workshop

Heb je vragen over de ijsbad workshop? Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over de workshop, ademhalingstechnieken en mindset training.

Wat houdt de ijsbad workshop precies in?

De ijsbad workshop is een verkwikkende ervaring waarin je de kracht van kou zult ervaren. Je leert specifieke ademhalingstechnieken, maakt kennis met koude training en krijgt inzicht in mindset training. Het is een unieke combinatie van ademhalingsoefeningen, koude training en mindsettechnieken.

Wat zijn de voordelen van ademhalingstechnieken tijdens de workshop?

De ademhalingstechnieken die je tijdens de workshop leert, helpen je stress te verminderen en je mentale veerkracht op te bouwen. Door bewust te ademen kun je jezelf kalmeren en je lichaam ontspannen, wat bijdraagt aan je welzijn en een positieve mindset.

Wat betekent mindset training in het kader van de ijsbad workshop?

Bij de ijsbad workshop krijg je ook mindset training, wat inhoudt dat je leert om je mindset te versterken en veerkracht op te bouwen. Dit helpt je beter om te gaan met uitdagingen, stress en tegenslagen. Mindset training is een waardevolle aanvulling op de ademhalingstechnieken en koude training.

Wat kan ik verwachten tijdens de ijsbad workshop?

Tijdens de ijsbad workshop zul je een combinatie ervaren van ademhalingsoefeningen, koude training en mindset training. Je leert nieuwe technieken en krijgt inzichten die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Daarnaast krijg je de kans om jezelf uit te dagen en persoonlijke groei te ervaren.

Zijn er ervaringen van andere deelnemers die de ijsbad workshop hebben gevolgd?

Ja, veel deelnemers aan de ijsbad workshop hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze rapporteren een verhoogde mentale veerkracht, een betere stressbeheersing en een gevoel van welzijn na de workshop.

Wil je meer weten over de ijsbad workshop? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen en laat eventuele twijfels wegnemen. De ijsbad workshop biedt een unieke kans om je gezondheid en welzijn te verbeteren met ademhalingstechnieken, koude training en mindset training.

Begin jouw reis naar gezondheid en welzijn met de ijsbad workshop

Wil je jouw reis naar gezondheid en welzijn beginnen? Schrijf je in voor de ijsbad workshop en ontdek de kracht van koude training, ademhalingsoefeningen en mindset training. Versterk je immuunsysteem, verminder stress en bouw aan jouw mentale veerkracht. Breathwork Compass begeleidt je op deze bijzondere reis en inspireert je om het beste uit jezelf te halen. Schrijf je vandaag nog in en ervaar de kracht van koudekracht.

FAQ

Wat houdt de ijsbad workshop precies in?

Tijdens de ijsbad workshop ervaar je de kracht van koude training en specifieke ademhalingstechnieken. Je leert hoe dit kan bijdragen aan stressvermindering, het versterken van je immuunsysteem en het opbouwen van mentale veerkracht. Daarnaast worden er ademhalingsoefeningen en mindset training gegeven om je gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Wat zijn de voordelen van ademhalingsoefeningen?

Ademhalingsoefeningen helpen bij stressvermindering en het opbouwen van mentale veerkracht. Door bewust te ademen kun je jezelf kalmeren en je lichaam ontspannen. De ademhalingsoefeningen die je leert tijdens de workshop kunnen je helpen je stressniveaus te verlagen en balans te vinden in het dagelijks leven.

Hoe kan koude training mijn immuunsysteem versterken?

Tijdens de ijsbad workshop leer je hoe je je immuunsysteem kunt versterken door je lichaam bloot te stellen aan kou. Dit kan leiden tot een verhoogde weerstand tegen ziekten en een over het algemeen betere gezondheid en welzijn.

Wat houdt de mindset training in?

Naast de ademhalingsoefeningen, omvat de ijsbad workshop ook specifieke ademhalingstechnieken en mindset training. Je leert hoe je je mindset kunt versterken en veerkracht kunt ontwikkelen. Deze technieken kunnen je helpen om beter om te gaan met uitdagingen, stress en tegenslagen in het dagelijks leven.

Wat zijn de voordelen van koude training voor mijn gezondheid en welzijn?

Koude training heeft tal van voordelen, zoals het versterken van je immuunsysteem, het verlichten van spierpijn en ontstekingen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van een gezonde huid. Zo draagt koude training bij aan jouw algehele welzijn en vitaliteit.

Wat kan ik verwachten tijdens de ijsbad workshop?

Tijdens de ijsbad workshop zul je verschillende ademhalingsoefeningen leren, evenals specifieke technieken voor koude training en mindset training. Je zult ook deelnemen aan een ijsbad om de kracht van kou te ervaren. Daarnaast ontvang je praktische informatie en persoonlijke begeleiding van ervaren professionals.

Hoe kan ik me aanmelden voor de ijsbad workshop?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de ijsbad workshop door contact op te nemen met Breathwork Compass. Zij zullen je voorzien van alle benodigde informatie over de workshop, waaronder de exacte datum, locatie en kosten. Je zult ook worden geïnformeerd over de ademhalingstechnieken die tijdens de workshop worden behandeld.

Hoe hebben andere deelnemers de ijsbad workshop ervaren?

Veel deelnemers aan de ijsbad workshop hebben positieve ervaringen gedeeld. Ze hebben een toegenomen gevoel van veerkracht, ontspanning en welzijn ervaren na de workshop. Het delen van ervaringen kan je helpen om een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten en kan eventuele twijfels wegnemen.

Kan ik mijn immuunsysteem versterken en mijn mindset verbeteren tijdens de ijsbad workshop?

Absoluut! Door de combinatie van koude training, ademhalingsoefeningen en mindset training, kun je zowel je immuunsysteem als je mindset versterken. Dit zal je helpen om gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Wat moet ik meenemen naar de ijsbad workshop?

Het wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen tijdens de workshop. Neem ook een handdoek en eventueel een extra set droge kleren mee. Daarnaast dien je jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en bereid te zijn om te leren en groeien.

deel dit artikel op je socials
mei 2024
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031